Není to poprvé, co herečka po rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem (39), mystifikovala své fanoušky, že je v jiném stavu. Poprvé to bylo v červenci po karlovarském festivalu, kde byla ve stejnou dobu jako Kolečko s manželkou Anetou Vignerovou (36).

Něco se chystá,“ připsala ke snímku Denisa. Na fotce měla viditelné bříško, a tak bylo jasné, že všichni myslí na těhotenství… Ale nakonec šla rusovláska s pravdou ven. „Prosím vás, já vím, že by to asi korespondovalo s tím, jak jsem nepila ve Varech… a s dalším. Ale tohle je kostýmní zkouška, tak se zase uklidníme. Spousta kamarádů mi gratulovala, případně napsali: ‚V tom já nejedu!‘ Ale to by do mě musel vstoupit duch svatej,“ vysvětlila záhy.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

A za čtyři měsíce je to tady zpátky. Ale s bříškem jak v 7. měsíci! „Tak já jsem se na tu vánoční dovolenou u moře už hodila do šejpu,“ okomentovala fotku, na které si hladí břicho, Nesvačilová. Za smajlíky dodala kameru, takže je jasné, že jde opět o roli, která je v požehnaném stavu. 

Denisa je oficiálně od rozchodu s Kolečkem letos na jaře sama. Zatímco on do toho hned praštil s Anetou, s níž má syna Jiříčka, zrzka na toho pravého stále čeká. 

Fotogalerie
45 fotografií