Kurátorka různých výstav Olga Menzelová má po třech porodech super tělo. Také na sobě neustále pracuje - posiluje, běhá a potrpí si na kvalitní kosmetické produkty. K tomu dělá své i vyvážená strava a pravidelné odkyselení.

Její nahé tělo zachytila fotografka vystupující pod pseudonymem Tereza z Davle (48), jež se specializuje na glamour ženské akty a portréty. „Děkuju, Terezo! Miluju focení s tebou a tu legraci. A tebe taky!“ vyznala se umělkyni vdova po Menzelovi, která před Terezou pózovala loni v prosinci.

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová si oddychla: Jednu věc po mně děti nezdědily! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Olga v rouše Evině pózuje na posteli s přehozem a vypadá neskutečně svůdně. „Tak jo… dnes… 4 a 6… takhle to vypadá líp… a přesně takhle se cítím! Šíleně moc děkuju za všechna přaní, která mi posíláte! Jste mě normálně zavalili! A dojali! Moc děkuju! I love you,“ přidala ke snímku oslavenkyně.

Z jejího aktu fanynky šílí. „Jste kobra, neskutečná. A obrovská inspirace,“ píše jedna z nich.

A jak Olga oslaví své narozeniny? „Slavit budeme za týden s rodinou a také s Terezou Brabcovou, Jardovou dcerou (režisér Jaroslav Brabec je otcem nejstarší dcery Anny - poz. red.), která je také lednová. A mezi oslavence bude patřit i Anička, která úspěšně složila zkoušky na SŠ. A to je pro mě ten nejhezčí dárek,“ pochlubila se Blesku Olga.

Fotogalerie
74 fotografií