Vrchní soud v Praze tehdy potvrdil březnový verdikt ústeckého soudu a tím vrátil Godlovy do pasti devatenácti exekucí s celkovým dluhem přesahujícím půldruhého milionu korun. Ale na podzim proběhl další soud a Zdeňkovi s manželkou povolil oddlužení. 

Ještě než k tomu v listopadu došlo, hvězda seriálu Most! tvrdila, že končí s herectvím. „Tak ode dneška končím, ukončuji veškeré natáčení a jdu zpět do práce. Ať mám klid od médií, už nechci mít nic s herectvím. Herec nejsem a nikdy nebudu,“ oznámil šokovaným fanouškům přes facebook. 

Video
Video se připravuje ...

Godla na Slavíkovi s Bendigem: Přiznal drogy ve vězení! Markéta Reinischová, David Turek

Dlouho mu jeho rozhodnutí nevydrželo, protože dál hraje v seriálech. 

„Zdravím lidičky moje zlatý, nějaké auto, co by mě dopravovalo do Ordinace, jelikož to moje je po nehodě a skončilo na vrakovišti, tak se nemám jak dopravovat do Ordinace. Na další natáčení jezdím také na Slovensko, pokud by jste někdo měl auto na víc, který ještě poslouží byl bych vám velice vděčný," překvapil na sociální síti Godla, který změnil i bydliště. 

„Z Chomutova jsem odešel a bydlím teď kousek od Jičína, kde jsem natáčel film s Petrem Václavem Nikdy nejsme samy, pokud někdo má auto, který mu zbytečně stojí, byl bych moc rád.“ 

Fotogalerie
37 fotografií