Jenže to by to nesměla být „nesmrtelná teta“ Jiřina Bohdalová, aby svůj úctyhodný věk nebrala pouze jako číslo. Ve svých letech je neskutečně vitální a ani cesta letadlem pro ni není problém. „Příští týden zvu svou maminku na Kanárské ostrovy. Dostane to ode mě k Ježíšku. Byly jsme tam spolu už loni touhle dobou a bylo to fantastické, užily jsme si spolu skvělou srandu,“ prozradila iDnes.cz Stašová s tím, že jí maminka na dovolené často vypráví své vzpomínky a historky, které třeba ještě nezná.

„Loni jsme se cachtaly v bazénu a chechtaly se a letos se na to zase těším,“ přiznala Stašová. V tuto dobu se tam teplota pohybuje kolem 25 stupňů a to si nemohou obě vynachválit. Na programu nebude ale jen odpočinek u knihy a u bazénu. Dámy se chystají vyrazit i na nákupy.

„S mámou milujeme trhy. Ty stánky na trhu. Trhovce, se kterými se rukama nohama dorozumíváme. To je vášeň. Je to zábava. Máma si ráda kupuje dečky vyšívané a háčkované a různé ubrousky na stůl. Já si nejvíc kupuju sluníčka, která si lepím na chatu na stěnu,“ prozradila herečka, která si se svou matkou užívá také pocitu, že je tam nikdo nezná.

Video
Video se připravuje ...

Simona Stašová promluvila o adopci: Děti má i v Keni a na Guinei! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
38 fotografií