Svatba jejího mladšího syna Vojtěcha Staše, která proběhla letos v červenci, byla pro Simonu Stašovou jedním z nejkrásnějších dnů v jejím životě. Od té chvíle se rozhodla, že už se bude nadále obklopovat jen krásnými a pozitivními zážitky. Nejvíc dojatá byla, když vedla svého syna k oltáři.

A také, když jsem viděla, jak se objímají moji dva synové a jaký mají výraz v očích,“ svěřila se Stašová pro iDnes.cz s tím, že se také dojímala u vtipného proslovu nevěstina bratra na adresu novomanželů nebo u společného tance s bývalým mužem a otcem Vojtěcha, Pavlem Skřípalem.

Během rodinné sešlosti ale došlo k více nezapomenutelným momentům. „Další zážitek byl, když úplně náhodně hozenou svatební kytici od Helenky chytila moje osmnáctiletá neteřinka Pavlinka, dcera od mého bratrance Patrika, který před třemi lety odešel. Obě dvě i s její sestrou Milou jsou teď tak trochu i moje dcery a často k nám ze Stockholmu do Prahy přijíždějí,“ prozradila herečka, která kromě nich bere jako svoji další dceru i Vojtovu manželku Helenu. „Helenku znám už osm roků a je to dnes už moje nejmilejší dcera,“ dodala Simona.

Nejvíc ze všeho se teď herečka těší na to, až se jednoho dne stane babičkou. To pak svá vnoučata bude rozmazlovat a slibuje si, že bude ta nejlepší babička pod sluncem.

Video
Video se připravuje ...

Simona Stašová promluvila o adopci: Děti má i v Keni a na Guinei! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií