Takovou slezinu žen svého života nečekal ani samotný Pavel Trávníček. Jako pohádkový princ nemohl chybět při oslavách 50 let od uvedení Vorlíčkovy pohádky Tři oříšky pro Popelku. Doprovázela ho pochopitelně jeho čtvrtá a zároveň současná manželka Monika Trávníčková, s níž má herec téměř sedmiletého syna Maxe. 

Jenže oslavy se konaly v rámci Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana, kde slavná herečka Jiřina Bohdalová, jež se objevila v řadě pohádkách, převzala cenu Zlatá buřinka Oty Hofmana za zvláštní přínos v oblasti dětského filmu. A u toho zase nesměla chybět její dcera Simona Stašová. A jelikož ta byla úplně první manželkou Pavla Trávníčka a Bohdalová tedy Trávníčkovou první tchyní, herec byl rázem v obležení svých osudových žen. 

Na festivalu se mimo jiné objevila i hvězda dětských srdcí Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem. Ti potlačili smutek a žal z onemocnění rakovinou své dcery Aničky Slováčkové a rozdávali úsměvy na všechny strany. 

S dětmi úzce spolupracovala také první Popelka u nás Eva Hrušková, kterou doprovodil manžel Jan Přeučil.  Do společnosti po dlouhé době zavítal autor několika slavných pohádek Zdeněk Troška. S ním pak Bohdalová se Stašovou proklábosily nad sklenkou sektu celé odpoledne. 

O holi přišel i kulhavý režisér Tomáš Magnusek, jenž si zranil nohu. „Já se poprvé v životě zranil při natáčení. Režisér Schmidt po mně chtěl jen, abych zalezl pod stůl a pak se lekl a utekl. Výsledek je, že nemůžu chodit. Jsem prostě šikulín,“ uvedl Tomáš Magnusek, který dostal hereckou roli ve vánoční pohádce. Kotník mu pak v zákulisí převazovala obětavá Eva Hrušková. 

 

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček o vztahu s Monikou: Mám se špatně. Ale dobře to snáším Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií