Zpěváka Richarda Krajča a krásnou tanečnici Dominiku Roškovou dalo dohromady StarDance, ze kterého sice vypadli poměrně brzy, ale i tak se do tance zamilovali a pokračují s ním i nadále. O tom, že úspěšně, svědčí i fakt, že mohli tancem zahájit právě Ples jako Brno.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo na Plese jako Brno Markéta Reinischová

Nutno říci, že jejich vystoupení byla podívaná plná smyslnosti a vášně, nechyběly ani dlouhé pohledy do očí. Jejich tanec byl nádhernou podívanou. Dominika Rošková navíc předvedla svou perfektní, tancem vytrénovanou, figuru v bílých šatech, na kterých nechyběly nejrůznější průstřihy. Přítomným se tak chvílemi nabídl vskutku zajímavý výhled na sexy křivky a hlavně perfektní zadeček. Mrkněte do galerie a posuďte sami.

Kromě tance přítomným Richard Krajčo zpříjemnil večer i zpěvem. A sám se dobře bavil. V průběhu slavnostního večera vystřídal několik outfitů, jedním z nich bylo i luxusní síťované tričko, v němž byl mezi hosty nepřehlédnutelný, ale na jeho postavě je znát, že mu taneční tréninky velmi svědčí.

 

Jeho dobré náladě zřejmě nahrával i fakt, že by měl konečně odletět do Emirátů pro svou manželku Karin Babinskou, která tam musela zůstat kvůli tomu, že těžce onemocněla. „Věřím, že si ji už přivezu. A že v dubnu se tomu všemu budeme už jen smát,“ hlásil zpěvák natěšeně už před plesem.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo: Co řekl o svém „slavičím“ outfitu? David Turek

Fotogalerie
110 fotografií