Nenechal nic náhodě a několik měsíců trénoval. Na zápas v boxu s Bejrem se jako bývalý profi bojovník poctivě připravoval, tréninkům dokonce přizpůsobil svůj denní rytmus.

Každé ráno před prací trávil v tělocvičně, kde se znovu dostával po 10 letech do formy. To bylo ale jediné, co ho ten den potěšilo.

„Chtěl jsem si odboxovat svoje, měl jsem připravenou i nějakou taktiku,“ prozradil ředitel televize Barrandov. I když ale ze sobotního zápasu odcházel jako vítěz, nijak se neraduje, vlastně je spíše naštvaný. Sudí totiž mač ukončil už po 89 vteřinách kvůli tomu, že Bejr nerespektoval pravidla boje.

„Nevím, proč nechtěl Aleš Bejr boxovat. Od začátku byl bez úderu, dost mě to překvapilo. Věděl, že nemá šanci vyhrát, tak začal faulovat. Anebo je opravdu blázen. Nevěděl, kudy kam. Myslím, že se bál. Raději fauloval ze strachu,“ okomentoval Soukup zběsilé pokusy soupeře trefit tzv. »hlavičkou« či kopem.

A právě po této zkušenosti přišel se zásadním prohlášením. „Budu dál trénovat, ale už to budu dělat jen pro svou radost a abych se udržel v kondici. Ve Fortuna areně to byla moje derniéra a nikdo už mě zápasit neuvidí,“ rozhodl se Soukup. Ten už od začátku odmítal přistoupit na Bejrovy osobní útoky a prohlašoval, že zisk ze zápasu (mělo by se jednat o částku přes milion korun) věnuje na charitu.

Celé klání organizovala česko-polská organizace Clash of the Stars specializující se na zápasy influencerů.

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs. Aleš Bejr na Clash of the Stars! David Turek, Daniel Kristl

Agáta ostrouhala

Přestože mají vztahy napjaté, požádala pořadatele o vstupenky na zápas i Soukupova bývalka Agáta Hanychová (38)! Pořadatelé jí ale odmítli vyhovět.

„Kapacita byla naplněna a je vyprodáno, bohužel žádné vstupenky navíc jsme už neměli,“ sdělil Blesku Jakub Jíra (26), jeden z moderátorů večera.

Hanychové tak nezbylo nic jiného, než aby si zaplatila za přenos a dívala se doma, což také udělala, jak prozradila na sociálních sítích.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the Stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

»BJP« Procházka tvrdí: Clash není sport!

Nejúspěšnější český bojovník Jiří »BJP« Procházka (31) nemá pro zápasy přisprostlých influencerů pozitivního slova.

„Dehonestuje to čistého sportovního ducha a čistý sport. Tohle se sportem nemá nic společného, tudíž se k tomu vyjadřovat nebudu,“ řekl borec z prestižní UFC. Celou akci naopak podpořil Karlos Vémola (38), který je velkým fanouškem Clash of the Stars.

Video
Video se připravuje ...

Psychopat Bejr před Clashem: Soukup odjede sanitkou! David Turek

Fotogalerie
61 fotografií