Dáma, která si získala notnou dávku pozornosti široké veřejnosti díky účinkování v reality show Štiky, je už přes pět let šťastná po boku výrazně mladšího hokejisty Petra Biniase (27), se kterým žije v Německu. A aby nikdo nepochyboval, že je vztah mezi nimi něčím skutečně výjimečným, odhodlala se Monika Biniasová ke skutečně razantnímu gestu – pořídila si na ruku své „první a také poslední tetování“. To má podobu manželova křestního jména se srdíčkem.

„Jsi u mě navždy... Jsi moje láska. Jsi muž, kterého opravdu miluji. Jsi muž, který o mě bojoval a šel proti všem... pro naši lásku jsi udělal vše. A i kdyby se něco stalo... nikdy to nezměním... ale věřím, že vše bude napořád,“ rozněžnila se Monika na sociální síti. Jak v komentářích prozradila, tato malůvka byla romantickým překvapením pro jejího o čtyřiadvacet let mladšího partnera. Je do něj totiž stále zamilovaná jako první den!

Jak ale sama zdůraznila, neočekává, že by si i on dal zvěčnit do kůže její jméno. „Není o tom ‚já si dala, ty musíš taky‘. Třeba si to dá... Nevím,“ mávla nad podobnými dotazy rukou. A stejně pohotově odpálkovala i kousavé (a dost možná i obdivné...?) reakce, co zmiňovaly, že matky si většinou nechávají vytetovat jména svých dětí nežli partnerů, jelikož ne každé manželství končí oním pohádkovým „...a žili šťastně až do smrti“.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková v roce 2018: Jsem správná máma! Mám radu pro všechny rodiče! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

„Podle mě je to jinak. Děti jsou pro ženu přirozený, automatický sled v životě. A samosebou, že vám můžou děti ublížit, zklamat a pošlapat vás... A děje se to velmi často...“ zavzpomínala na svou rozhádanou rodinu – s dcerami Ornellou (30) a Charlotte (27) není v kontaktu, a nevídá se dokonce ani s vnoučaty. A když si svého Petra brala v červenci 2020 v Praze na Staroměstské radnici, dcery podnikatelky a hvězdy reality show se obřadu neúčastnily... 

„Za mě je mateřství takové poslání ženy – ale najít osudového muže, to je osud nebo zázrak. A kdyby se něco stalo, nic to nemění,“ prohlašovala skálopevně. Ne každý s ní sympatizoval, našli se i tací, co považovali fakt, že si našla takhle mladého partnera, za sobectví – kvůli ní prý nemůže Petr založit rodinu. „A vy víte, jak to je? Není třeba chyba na jeho straně? O tom jste nepřemýšlela, že?“ naznačila madam Binias možné partnerovy problémy...

Fotogalerie
63 fotografií