Copak je to za kočku? To by si možná řekli ti, kdo by dnes Charlotte Štikovou potkali na ulici. Od dob, kdy se svou rodinou pravidelně vystupovala v bizarní reality show Štiky, se totiž změnila úplně k nepoznání. 

Kdysi korpulentní blondýnka s pořádně nadupaným dekoltem nejprve shodila velkou část své váhy – údajně až 60 kilogramů! – a její ženské křivky se tak razantně proměnily. Teď následovala i změna účesu. 

Video
Video se připravuje ...

Charlotta a Ifko ze Štik: Drsný rozchod! Kdo koho už nebaví? FTV Prima

 

Charlotte se s novinkou pochlubila ve stories na svém instagramu, který sleduje více než 37 tisíc lidí. „Na chvíli brunetou,“ napsala k fotce a naznačila tak, že změna možná nepotrvá dlouho. 

Na snímku je mladá podnikatelka v hnědých minišatech se špagetovými ramínky, hlubokým výstřihem a proklatě krátkou, průhlednou sukní. Dojem ještě umocňují sexy páskové lodičky. Vlasy, na které upozornila popiskem, má nicméně vyčesané do uzlu, a tak toho z nich kromě barvy nejde moc vidět. 

I tak to ovšem vypadá, že vedle „hmoty těla“ něco ubrala i na porostu hlavy. Její kdysi dlouhá hříva, často doplněná umělými příčesky, působí o poznání střízlivější!

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá! FTV Prima

Fotogalerie
125 fotografií