Aspirující zpěvačka Charlotte, která se proslavila zejména v pikantní reality show Štiky, s váhou bojovala už od dětství. Už když se po základní škole učila na kadeřnici, její postava se dala označit za korpulentní. Charlotte to ovšem vždycky slušelo, mnozí oceňovali především její mohutné a plné poprsí.

Před časem nicméně došlo k velké změně a blondýnka začala drasticky hubnout. Aktuálně má dole až 60 kilogramů váhy! Není divu, že se na svůj útlý pas nyní nemůže vynadívat…

O víkendu na svém instagramovém profilu, který sleduje více než 37 tisíc lidí, zveřejnila lechtivé video, na němž svůdně pózuje před zrcadlem v sexy outfitu. Na sobě měla minišaty s proklatě hlubokým výstřihem a kraťoučkou sukní a kozačky, jež jí sahaly až vysoko na stehna. Aby byl dojem dokonalý, vměstnala své vnady do push-up podprsenky, která je „přidržela“ patřičně nahoře.

Sexy video si nicméně vysloužilo velkou vlnu negativních komentářů. Kritici omílali nedávnou kauzu údajných podvodů, kdy měla Charlotte inkasovat peníze za značkové oblečení, ale zboží zákazníkům nikdy nedodat. Dalším velkým tématem byl způsob, jakým zhubla… Hateři ji neváhali nařknout z užívání drog i dalších prohřešků.

Na »Malou Štiku« toho bylo nejspíše trochu moc, jelikož video brzy zase smazala. V pondělí z něj nicméně přidala na profil alespoň dvě fotky. Sexy outfit nemohl přijít vniveč!

Fotogalerie
76 fotografií