Matka Ornelly Koktové a Charlotte Štikové si užívá dovolenou, při které s manželem objevují krásy Česka. O tom, kde se momentálně nachází, poměrně intenzivně informují prostřednictvím sociálních sítí. Společné putování manželů, kteří v červenci oslavili tříleté výročí od veselky, začalo v Mariánských Lázních, a jak Monika sama uvedla, právě tam „je čas na LÁSKU, je přece léto a jsou prázdniny“.

Na své cestě rozhodně nijak nešetří a chlubí se snímky luxusních hotelových pokojů i nejrůznějších aktivit, kterým se věnují. Jejich sledující tak už měli například možnost shlédnout jednapadesátiletou Moniku v plavkách. Nutno říci, že ani v plavkách se rozhodně nemá za co stydět.

Teď se manželský pár odvázal ještě více. Užívají si v hotelu, který je pouze pro páry a nestane se tak, že by je při relaxu rušil třeba dětský křik. Pochlubili se dokonce i několika záběry z pivní lázně, na kterých jsou nazí, zahaleni jen pěnou.  "Úžasný relax a přitom je to zdravé," napsala Monikak videu, které ukazuje, jak už na ni Petr čeká u připravené dřevěné vany.Mrkněte do galerie a posuďte sami, že i tři roky po svatbě manželé vypadají jako čerstvě zamilovaní.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií