Čtvrtý díl byl nabitý emocemi. Vše začalo sporem u Titánů, který vznikl při přípravě jídla. Influencerka Yenifer (30) se nechala slyšet, že nenávidí, když jí někdo mluví do vaření. Právě to ale dělal MMA bijec Samuel Krištofič (34) alias Pirát, jenž Yenifer, která se uvolila vařit pro celý kmen, s úsměvem nazval „egocentrickou ženou“. Ta se ale později nechala slyšet, že se s ním nechtěla hádat – zbytečně by si tam dávala pomyslný terč na záda.

Před soubojem o imunitu vedl moderátor Ondřej Novotný (46) zajímavý rozhovor s Rachel (22) z kmene Lovců. Konfrontoval ji s tím, že nezapadla do svého kmene stejně dobře jako Jakub Bína (39), zpěvák skupiny Skyline, který přitom do hry vstoupil ve stejný čas jako ona. Z jejího postoje je už nějakou dobu vidět, že nehraje naplno. Což připustila i sama Rachel s tím, že ostatní členové kmene mají na rozdíl od ní větší motivaci ve hře zůstat.

O něco později se psychicky složila. I když její tým Lovců souboj o imunitu vyhrál a ke kmenové radě musel zamířit opět tým celebrit, tedy Titánů, ronila krokodýlí slzy. „Jsem tu už skoro týden,“ štkala hvězdička Love Islandu, nedbaje faktu, že do hry nastoupila později než ostatní, pro které to tak musí být ještě těžší. „Nemám svůj komfort. Nic mi nechybí, ale chybí mi můj život. Uvědomuji si, jak jsem šťastná a jak si některých věcí nevážím.“

Titáni bojovali o individuální imunitu a vítězkou se stala právě výše zmiňovaná Yenifer, která pak pečlivě rozmýšlela svůj další krok, respektive koho vyhlasovat a koho s ním pak jmenovat do duelu. V týmu, co se do té doby tvářil sluníčkově, to okamžitě začalo vřít a ihned se rozpadl do několika frakcí – a Yenifer mezi nimi poletovala jako motýlek a názor měnila z minuty na minutu. Kmenová rada pak překvapivě jmenovala na vypadnutí modelku Denisu Dvořákovou (34).

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Psychický kolaps Rachel TV Nova

„Surprise, surprise,“ komentovala to i někdejší láska herce Jakuba Prachaře (40), do boje s barmankou Kateřinou (30), kterou jí „strategicky a podle svého srdce“ za soupeřku vybrala Yenifer, ale šla naplno. Hra spočívala ve včasném „lovení“ barevných žetonů, což nakonec šlo Denise mnohem lépe než Katce. „Není lehký tu stát, já jsem tohle vůbec nechtěla,“ prohlásila pak výherkyně se slzami v očích krátce předtím, než byla Katčina pochodeň navždy uhašena.

Emotivní to bylo na kmenové radě i kvůli hádce Martina Mikysky (30) alias Mikýře a streamera Tomáše (39) a také kvůli opernímu pěvci Michaelovi (33). Ten na ostrově „nepřežil“ ani jednu noc, musel být po jakémsi záchvatu převezen do nemocnice. Nyní se však na radě objevil, objal členy bývalého týmu a svěřil jim, že má za sebou operaci – a ze hry proto odstupuje. Novotný měl pro něj ale překvapení: předal mu „zlatý tiket pro příští rok“. Zahraje si tedy aspoň příště!

Fotogalerie
32 fotografií