Lucie Králová vstoupila do „světa Miss“ o pár let dříve, než získala titul Miss České republiky roku 2005. Nejprve vyhrála v soutěži Miss Teenager Teplice 1997, později bodovala v Miss Teplice 2003 a Miss Severních Čech 2004. V roce 2004 byla sice vybrána do finále Miss České republiky 2004, ale z rodinných důvodů musela ze soutěže odstoupit.

Další rok se ale soutěže opět zúčastnila - ve věku 23 let po právu vyhrála. A bodovala, jak se říká, na všech frontách. Kromě prvního místa získala také titul Miss hlas, Miss Sympatie a Miss Talent za scénický tanec. Podle Lucie, dnes Šlégrové, to byla „stará éra pana Zapletala“ - tehdy byl totiž právě Miloslav Zapletal (81) prezidentem této soutěže krásy.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

„Nebyly sociální sítě ani pitomý filtry. Svět byl víc uvěřitelnej, i my jsme byly,“ domnívá se s odstupem času modelka. „Jsem na spoustu z nás, co jsme tenkrát vyhrávaly, fakt pyšná. A teď už MISS ZMIZ.“ Jak se ale její fanoušci shodovali u aktuálních snímků (respektive z loňského léta), kterými svá slova doprovodila, ona nic ze svého šarmu neztratila.

Přestože o sobě často mluví s ironií, snímky staré neskutečných 19 let dokazují, že se vlastně skoro vůbec nezměnila. „Vy strčíte do kapsy mnoho dnešních holek v Miss, jste jedna z nejkrásnějších, co kdy byla. Většina současných Missek má minimálně jednu část těla umělou...“ zaznívalo v komentářích často. Souhlasíte?

Fotogalerie
58 fotografií