Lucie Šlégrová, která v roce 2005 získala coby třiadvacetiletá titul Miss České republiky, tehdy ještě pod svým dívčím příjmením Králová, na sebe vždy strhávala pozornost díky svému poprsí. Jako jedna z mála modelek si totiž nikdy nemusela vypomáhat push-up podprsenkami nebo plastickými operacemi k plnému výstřihu - její smyslné křivky jsou dílem Pánaboha, jenž v oblasti dekoltu rozhodně nešetřil. Jak ale nyní prozradila, mnohem přitažlivější si přijde zahalená vrstvami šatů!

Při promazávání více jak 55 tisíc fotek v mobilu totiž sdílela Lucie na sociální síti momentky z prosincové dovolené ve Spojených arabských emirátech. „Tak si říkám, jak mi v té Dubaji nedávno vyhovovalo to zahalené oblékání…“ přiznala nečekaně. „Ctím tradice a kultury v jiných zemích. Ale tohle mě tam děsně ba. Nejsem žádná puritánka, ba naopak, ale nějak mi to zahalování ramen a výstřihů dávalo takový větší pocit důstojnosti, elegance, šmrncu. I v tom vedru.“

Video
Video se připravuje ...

Šlégrovi na Českém plese David Turek

Sama netuší, zda ji k tomuto „prozření“ přivedl přibývající věk... anebo zkušenost. „Nevím. V civilu nechodím vyzývavě oblékaná,“ přiznala choť bývalého hokejisty Jiřího Šlégra (52). Ve společnosti je tomu ale jinak. O víkendu spolu totiž manželé byli na Českém plese v Obecním domě - a pro tuto příležitost Šlégrová zvolila náramně sexy model. V upnutých černých šatech, jež těsně obepínaly její křivky, s holými zády a rameny, které zase zdobila masivní stříbrná ramínka, jí to moc slušelo.

To ostatně můžete posoudit v naší galerii!

Fotogalerie
68 fotografií