Sexy Lucie Šlégrová, která ještě pod svým dívčím příjmením Králová vyhrála jako třiadvacetiletá titul Miss České republiky v roce 2005, je zcela po právu nazývána nejvnadnější tuzemskou misskou. Od té doby uplynula už spousta let, z ní se stala manželka bývalého hokejisty, dnes hokejového trenéra Jiřího Šlégra (52), a co více, také trojnásobná maminka (pročež jejímu nejstaršími synkovi je 17, nejmladšímu 3). Ovšem pořád má jako modelka co nabídnout.

„Přišla zima, přišel mráz a já už teď přemýšlím, kam se schovám… Vždycky leden, únor při dlouhých zimních večerech, respektive po nocích, už plánuju dovolenou v teple,“ svěřila se na sociální síti krásná brunetka, co je i se čtyřmi křížky na krku pořád neskutečně rajcovní. Však svá slova doprovodila také náramně smyslnými snímky, co vznikly během její relativně nedávné dovolené v Dubaji.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Tam byla jak s manželem, tak i se syny počátkem prosince, tudíž to nebylo tak úplně dávno... „Vždycky mi přišlo trapný, když někdo psal 'take me back' (což přeloženo do češtiny znamená 'vezměte mě zpátky', pozn, red.)OK, tady mi to celkem sekne, břicho zatažený, ideální póza, celulitida schovaná… Ten správný moment na 'take me back',“ vtipkovala u záběrů, na nichž jí to opravdu velmi sluší.

Záběry z pláže, od níž je dokonalý výhled na 321 metrů vysoký hotel Burj Al Arab, co patří mezi jedno z vyhledávaných turistických lákadel Dubaje, ocenily stovky jejích followerů na instagramu. Místo okolní idylky se ale nešlo soustředit na nic jiného než na Luciino perfektně vyrýsované „tělo jako dělo“, jak se objevovalo v nadšených komentářích... a samozřejmě na její krásné přírodní poprsí. Posuďte to nicméně v naší galerii sami!
Fotogalerie
90 fotografií