Jedna z nejvnadnějších českých missek, tedy modelka Lucie Šlégrová, ani po třech porodech neztrácí nic na svém šarmu, pro který si v roce 2005 vysloužila korunku královny krásy. Naopak. Když si vyrazila na přehlídkové molo s dívkami, jimž by bez přehánění mohla dělat podle věku matku, vypadala báječně... a dalo by se říct, že mnohé z nich by klidně svými půvaby strčila do kapsy. Chystala se na to ale velmi divoce. „Doma bordel a matka se jde vrtět na molo,“ vtipkovala na sociální síti.

Nechybělo přitom mnoho a Šlégrová, manželka známého hokejového trenéra a zároveň bývalého obránce Jiřího Šlégra (52), se na jednu ze svých „dvou přehlídek za rok“ ani nevypravila. „Manžel je po operaci a Roníček mi dneska říká: 'Maminko, mě bolí ouško',“ postěžovala si na instagramu Lucie s tím, že zákon schválnosti prostě vždy zaručeně funguje - čekala ji totiž celé odpoledne a večer příprava na módní přehlídku a pak přehlídka jako taková... a na péči o marodícího synka a muže po operaci prostě nezbýval čas.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Naštěstí jí s hlídáním jejího nejmladšího dítka pomohla nejen kamarádka, ale i rodiče. „Ještěže máme všechny ty lidi kolem sebe, který jsou milionový a diamantový,“ oddychla si Šlégrová a vyrazila do Mostu, kde se ona událost konala. Tam se potkala s Lenkou Taussigovou (41), někdejší Miss sympatie ČR roku 2002 - dnes Kocmanovou. „Oběma nám bude po Novém roce 42 let a dnes jsme ťapkaly na mole i s dvacítkama. Když jsme byly na Miss, některá děvčata se teprve narodila...“ smála se Lucie.

„Říká se, že stará stodola... hmmm, Lení?“ pomrkávala na svou parťačku, která stejně jako ona neztratila ani po všech těch letech nic ze své krásy. Tyto dvě modelingové „seniorky“, jak je sama Šlégrová s odzbrojující bezprostředností nazvala, se však na akci pohybovaly s veškerou elegancí a nikdo by rozhodně na první dobrou nepoznal, že je mezi předvádějícími modelkami takový velký generační rozdíl. Nicméně posuďte v naší galerii sami, jak moc jim to slušelo...
Fotogalerie
96 fotografií