„Z bikin nemocniční kočkou,“ vtipkovala na sociální síti Pavlína Pořízková, která, ač rodačka z Prostějova, udělala ve světě díru do světa modelingu. Na instagramu sdílela fotky jak z pláže, tak i z nemocničního lůžka krátce předtím, než podstoupí výměnu kyčlí. „Ukázalo se, že jsem se narodila s vrozenou dysplazií kyčle. Kvůli tomu mám opotřebovanou chrupavku v kyčlích,“ svěřila se.

A tím nemyslím opotřebovanou ve smyslu ‚opotřebovaném‘. Ne. Nezůstala žádná. Všichni tři lékaři, které jsem navštívila, ucouvli, když viděli mé rentgenové snímky,“ líčila Pořízková. Vzhledem k tomu, že měla kloub „ohoblovaný“ až na kost, alespoň zjistila, že její tolerance bolesti je hodně vysoko... Lékaři se proto rozhodli, že jediné, co jí pomůže, je operace.

Je to tak špatné, že dělat jen jeden bok v tu chvíli je zbytečné. Ve skutečnosti by to bránilo hojení a pohyblivosti. Takže jsem si dopřála poslední dovolenou se starými boky – a teď je čas na nějaké nové,“ žertovala. Prozradila rovněž, že v nemocnici má patřičnou podporu – kromě rodičů, synů, které si pořídila s rockerem Ricem Ocaskem (†75) během jejich manželství, je to též její partner, producent a spisovatel Jeff Greenstein (61) a také „spousta přátel, kteří se už dobrovolně přihlásili, že přinesou polévku“.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková s přítelem Jeffem: Nečekala, že před 60 potká lásku! Markéta Reinischová

„A i když mám z operace strach, protože operace není zrovna ideální způsob, jakým bych chtěla trávit svůj volný čas, jsem ráda, že je to řešitelný problém! Našla jsem doktora, kterému opravdu důvěřuji, který se specializuje na přední endoprotézy kyčelního kloubu, mám za sebou úžasnou dovolenou… a teď, jak řekla moje švagrová: ‚Dej si pauzu od nakopávání zadků a nech všechny čekat na TEBE!‘ Tak jdu na to,“ uzavřela svůdná Pavlína, které teď nezbývá nic jiného než držet palce...

Fotogalerie
53 fotografií