Pavlína Pořízková na Nový rok ukázala na instagramu svou tvář zcela bez make-upu a vyzvala ostatní ženy, aby udělaly to samé. „Strašně ráda bych viděla selfie ostatních žen, které přijaly, nebo se snaží přijmout svůj věk a samy sebe,“ vyjádřila se modelka, která se s nimi prý chtěla porovnat.

„Ale namísto toho, abych v sobě pěstovala stud, se snažím těmi ženami, které vnímám jako lepší, inspirovat. A když jsem konfrontována s černým svědomím, protože někoho vnímám hůře, můžu se tak naučit být soucitnější a nápomocná,“ pokračovala. 

Herečka Jitka Schneiderová její výzvu přijala a 5. ledna zveřejnila vlastní selfie.  „Přijímám výzvu Pavlíny Pořízkové. Selfie po sauně s holou tváří a bílým knírkem. Takhle se mám nejradši! A teda i v jiných situacích…“ okomentovala snímek, na kterém s růžovými tvářemi i po padesátce vypadá jako holčička. Ještě dodala, že nepoužila žádný filtr. 

A možná se v budoucnu přidají i další... Jitčin příspěvek svým lajkem ocenily herečky Marika Šoposká (34) a Jitka Čvančarová (45). 

 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová coby Julie Papežová končí v seriálu Ulice. TV Nova

Fotogalerie
52 fotografií