Jitka Schneiderová naskočila do seriálu jako koučka Julie Papežová, aby zachránila Kristýnu (Sára Korbelová) od záchvatů panických atak. Jenže díky jejím manipulátorským metodám se Kristýnin stav zhoršoval, navíc za lekce zaplatila nehorázné peníze.

Seriálová Kristýna ale jako zázrakem prozřela, rozhodla se varovat ostatní klienty a vše povyprávěla investigativnímu novináři Daliboru Tomáškovi (Petr Uhlík). A ten se rozhodl s Julií a jejími nekalými praktikami zatočit. Tak dlouho na ni bude útočit, až Julii v podání Jitky Schneiderové ze seriálu vyštípá.

Schneiderová se tak v seriálu ohřála jen sedm měsíců. „Spolupráce na dobu určitou s Jitkou Schneiderovou byla dopředu domluvena. Byla oslovena jen na jednu sezonu. Natáčení se nakonec ještě prodloužilo o pár dnů navíc, než bylo stanoveno. A musíme Jitce velmi poděkovat, že nám vyšla vstříc a na těch pár dní si ještě uvolnila čas. Velmi si toho vážíme,“ řekla Blesk.cz kreativní producentka seriálu Silvia Klasová s tím, že scény se Schneiderovou se natáčely ještě před letními prázdninami. 

Herečka tak bude mít na čas opět trochu volného místa ve svém diáři. Kromě stálého angažmá v Divadle Na Fidlovačce a v divadle Studio DVA v současné době nenatáčí ani žádný film nebo jiný seriál.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová coby Julie Papežová končí v seriálu Ulice. TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií