Koncem minulého roku trávil Jiří Šlégr celé dva měsíce v motolské nemocnici a rodina tajila, z jakého důvodu. Vědělo se jen, že podstoupil operaci. Díky ní ale své manželce mohl splnit přání, že si spolu konečně zatančí. „Určitě svou ženu potěším. Jsem čerstvě po operaci, takže snad ta operace zafunguje tak, jak jsou ty předpoklady. Zatím se to tváří, že to je na dobrý cestě, ale bude to trvat ještě roky,“ prozradil tak poprvé Šlégr.

Operace míchy

A dovysvětlil, že důvodem k dvouměsíčnímu pobytu v nemocnici byly jeho dlouholeté problémy s páteří, jež ho před pěti měsíci dohnaly až pod nůž neurochirurgů. A není se čemu divit, Jiřímu reálně hrozilo, že přestane chodit! Každý krok byl pro něj utrpením a s lékaři se rozhodl pro radikální řešení. „Ono to není tak, že by bylo po všem. Mám za sebou první operaci, kdy mi čistili míšní kanálky. Ale už tento první zákrok mi pomohl tolik, že zase chodím a to s relativně přijatelnou bolestí,“ přiznala poprvé hokejová legenda, zlatý hoch z Nagana.

Mistr ploužáků

A co své Lucii slíbil, to také splnil. Sice se nestali královnou a králem tanečního parketu, ale Šlégrová si ploužák s manželem užila, jako by tančila s Baryšnikovem, a z obou šlo takové erotické napětí, že by se dalo krájet!

 

Video
Video se připravuje ...

Šlégrovi na Českém plese David Turek

Fotogalerie
78 fotografií