Téměř rovnou z porodnice zamířila Eva Perkausová do fotoateliéru, kde vznikly fotografie, podle kterých by jen málokdo poznal, že byla Eva vůbec těhotná. S dokonalým make-upem, účesem i štíhlou postavou na nich totiž vypadá skutečně perfektně.

Oteklá a obtloustlá

Moderátorka a bývalá modelka Šlégrová se k tomu však rozhodla vyjádřit. „Už pár dní ve mně rezonuje Eva Perkausová a její vizáž a podoba po porodu,“ přiznala na svém Instagramu s tím, že se ráda pochlubí svojí fotkou po porodu, která je diametrálně odlišná. „Ženy nee, nebojte, není to normální. Normální je vypadat jako oteklá, obtloustlá, unavená, vyblitá a většinou bohužel fakt nepřitažlivá.“

Jak to dělá?!

A podělila se i o své poporodní komplikace, které většinu žen chtě nechtě potkají. „Měla jsem plus sedmadvacet kilo a jako bonus vyhřezlý konečník. Na kruhu jsem seděla ještě tři měsíce po porodu,“ zavzpomínala manželka bývalého hokejového reprezentanta Jiřího Šlégra (52). „Nevím, jak to ta ženská dělá, je to neuvěřitelný, prostě to nechápu. Každopádně přála bych to každé z nás, abychom to takhle měly,“ dodala Lucie.

Každý není Barbie

Poté, co sdělila Šlégrová na Instagramu svůj názor na poporodní vzhled Perkausové, strhla se pod jejím příspěvkem smršť souhlasných reakcí dalších žen a matek. „Chápeme se všichni, je to blbost! 99 % z nás vypadalo jako já, takže hezky samozřejmě, na fešandu... A zbytek na Barbie. Což je docela malý procento,“ zhodnotila Šlégrová s tím, že by si samozřejmě také přála být po porodu bez chybičky. „Třikrát jsem rodila a třikrát mi to nevyšlo. A počtvrté to zkoušet nebudu, jestli budu takhle krásná. Já vím, že nebudu,“ má jasno Šlégrová.

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
51 fotografií