Do ateliéru profesionální fotografky zamířila s malým Arianem takřka rovnou z porodnice! „Já jsem chtěla malého zachytit jako to opravdu malinký miminko, novorozeňátko. Mít to nejen v paměti, ale i na fotografiích, ať se na to někdy můžu podívat a zavzpomínat si…“ prozradila během focení primáckému Showtimu.

Byl to fofr

Kromě toho, že se po porodu cítí skvěle, měla Perkausová štěstí i na jeho hladký průběh. „Opravdu to byl fofr, probíhalo to v nočních hodinách a bylo to rychlé,“ svěřila se moderátorka. „Ve čtyři jsme přijeli do porodnice a v sedm hodin byl na světě. Takže neříkám, že ve čtyři hodiny teprve jsem začala trpět, to daleko dřív, ale samozřejmě tím, že vlastně opravdu to byl takový fofr oproti loňsku, tak to bylo krásný,“ pochvaluje si Perkausová. Poprvé totiž rodila nekonečných 13 hodin.

Na poslední chvíli

Stejně jako první syn Killian (1) dostal i druhý chlapec neobvyklé jméno. Jasno o něm ale rodiče neměli do poslední chvíle. „U Killiana jsme to měli rozhodnuté hned, já jsem slyšela Killian a říkám: To bude on! A to bylo několik měsíců před porodem. U Ariana to bylo tak, že jsme měli několik tipů a pořád se mi to měnilo,“ přiznala Perkausová. Finální rozhodnutí tak padlo až pár hodin před odjezdem k Apolináři! „V den, kdy jsme jeli do porodnice, v tu noc, tak si říkám, bude to Arian,“ dodala dvojnásobná maminka.

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
35 fotografií