Teprve začátkem ledna se oblíbená moderátorka Hlavních zpráv na Primě loučila s diváky kvůli nástupu na mateřskou a dnes přišla ta nejkrásnější zpráva. Eva Pekausová přivedla na svět druhého chlapce, podle informací pořadu Showtime proběhl porod bez komplikací a nechyběl u něj hrdý tatínek, kterým je podnikatel ve stavebnictví Ivan Hecko.

Perkausová, která se dnes stala už dvojnásobnou maminkou, ale zatím neprozradila, jaké dostal její novorozený synek jméno. Ještě v době, kdy se ve vysílání loučila s diváky, sama nevěděla, jaké jméno miminku nakonec vyberou. „Myslím, že se to bude měnit až do poslední chvíle. Minule s Kiliánkem bylo jasno hned, tentokrát jsme ho už měnili několikrát a stále v tom pokračujeme...“ prozradila tehdy moderátorka,  která se už od 13 let věnovala modelingu, od 21 let je pak jednou z hlavních tváří Primy.

Snad tedy nebude napínat své fanoušky příliš dlouho, všichni jsou totiž jistě velmi zvědaví, jaké jméno nakonec vybrali. Obzvlášť poté, co jejich první synek dostal poměrně neobvyklé jméno Killian. 

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
53 fotografií