Zdravotní problémy se jí nechtějí pustit. „Nový rok jsem začala strašně vyčerpaná a neměla jsem náladu vůbec na nic,“ uvedla bývalá česká miss 2013 s tím, že ji kvůli tomu úplně opustila motivace pracovat.

Neví kudy kam

Únava a migrény moderátorce komplikují nejen práci, ale také běžné fungování a péči o dva syny – Benedikta (5) a Vincenta (3), které má s manželem Filipem (34). „Těšila jsem se, že se pustím hned po Novém roce do práce, ale když to nešlo, byla jsem z toho otrávená. Většinu dne jsem přežívala bolesti hlavy,“ posteskla si. „Příští týden už to snad zase budu já a pustím se do realizace svých plánů,“ uvedla Gábina s nadějí, že brzy bude líp.

Zrádné migrény

Migrény ji trápí minimálně od minulého roku, kdy je také začala řešit s odborníky. „Nejčastěji jste mě posílali do Thomayerovy nemocnice, takže tam začnu i já,“ reagovala na rady fanoušků. „Vždy v období před menstruací. Začne aurou, kdy mě doslova bolí vidět! Před očima mi blikají světla, takové oblouky, špatně vidím,“ popsala Lašková průvodní projevy.

Od fanoušků se dočkala velké podpory a ujištění, že v tom není sama. „Upřímně jsem nečekala, kolik z vás má s migrénou zkušenost. Hodně sil všem!“ popřála Gábina.

Hořký odchod

Gábina moderovala hlavní zpravodajskou relaci na Primě od roku 2014. Nejprve s bývalým desetibojařem Romanem Šebrlem (49), po návratu z mateřské s Matějem Misařem (31) a naposledy s Petrem Suchoněm (39). Před rokem ale z televize odešla. Vedení ji celkem nečekaně stáhlo z hlavního zpravodajství kvůli Evě Perkausové (29), která se tehdy vracela z první mateřské, byť na záskok byla angažovaná Soňa Porupková, nyní už Bučková (32). Laškové nabídla televize jinou, blíže nespecifi kovanou pozici, ta se jí ale nelíbila, a tak se po devíti letech rozloučili nadobro...

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
42 fotografií