Zažila to už podruhé. „Do práce jsem vyrazila s nostalgickým pocitem, že je to na nějakou dobu naposledy, ale chtěla jsem si užít víc než kdy jindy,“ popsala Perkausová pocity před vysíláním.

Po porodu prvního syna Kiliána v listopadu 2022 se vrátila na obrazovky už po čtyřech měsících a doufá, že se stejně rychle objeví za moderátorským pultem i tentokrát.

„Pokud vše půjde dle plánu, věřím, že své kolegy, a hlavně diváky brzy pozdravím opět za moderátorským pultíkem s jedinou změnou. A to, že už budu dvojnásobná maminka,“ prozradila Eva.

Ani při druhém těhotenství nemá žádné komplikace. „Už vím, do čeho jdu, a i přes obrovský respekt se porodu neobávám. Dokonce musím přiznat, že se na něj těším. Mám tak trochu pocit, že mám těhotenské bříško už dva roky v kuse, a už mi to přijde dlouhé,“ zavtipkovala blondýnka, která poprvé rodila dlouhých 13 hodin.

Stejně jako před prvním porodem se s ní kolegové rozloučili květinou. „I když jsem už na loučení s kolegy byla připravená, opět mě jejich slova a květina dojaly. Měla jsem slzy na krajíčku,“ přiznala nastávají dvojnásobná maminka.

„Zhruba za měsíc by měl syn přijít na svět a zatím stále nemáme jasno, jak se bude jmenovat,“ svěřila se moderátorka, která i druhého potomka čeká s podnikatelem ve stavebnictví Ivanem Heckem (40).

„Myslím, že se to bude měnit až do poslední chvíle. Minule s Kiliánkem bylo jasno hned, tentokrát jsme ho už měnili několikrát a stále v tom pokračujeme...“ dodala Eva Perkausová, co se už od 13 let věnovala modelingu, od 21 let je pak jednou z hlavních tváří Primy.

Zkušená náhrada

Po boku Petra Suchoně (39) zastoupí Evu v Hlavních zprávách ostřílená kolegyně Terezie Tománková (45).

„Je mi ctí na pár týdnů nahradit Evičku během té doby, kdy ona porodí miminko a bude se o něj starat,“ řekla silvestrovskému Showtime moderátorka pořadu Partie.

Tománková je na Primě více než 20 let a v současnosti se věnuje hlavně rozhovorům s politiky. „Mně je ctí, že budu mít nejlepší záskok, který mohl být,“ konstatovala Perkausová.

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
90 fotografií