Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Český ples v Obecním domě: Sexy plejáda

/
  • Dámám to na plese velmi slušelo.
    25. února 2024 ● 10:20

    V pražském Obecním domě se včera odehrál už 6. ročník Českého plesu. I letos se stala tato významná společenská událost přehlídkou nejen ženské krásy, kterou si nenechalo ujít mnoho slavných tváří. Nechyběl například herec Jan Čenský nebo epidemiolog Roman Prymula. Nechyběly ovšem ani slavné krásky a nutno říci, že všem to velmi slušelo…

     

  • 1.

    Tereza Fajksová

    Oblíbená česká modelka a někdejší účastnice soutěže krásy z roku 2012 vynesla tmavě zelenou róbu s objemnými rukávy a rukavicemi. V šatech vynikl její sexy dekolt, který ozdobila výrazným náhrdelníkem.

     

  • 2.

    Hanka Kynchová

    Na tmavě zelenou barvu vsadila i oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová. Zajímavé šaty zdobené výšivkou daly krásně vyniknout i jejím vypracovaným nohám. Černá sukně totiž byla z průhledného materiálu, i tak ale zbylo dost prostoru pro pánskou fantazii…

     

  • 3.

    Lucie Šlégrová

    V Obecním domě nemohla chybět Lucie Šlégrová, přišla v doprovodu svého manžela Jiřího. Úzké černé šaty se stříbrnými ramínky daly krásně vyniknout vnadám i její perfektní postavě, na které není ani trochu znát, že Miss České republiky z roku 2005 je už trojnásobnou maminkou.

     

  • 4.

    Michaela Tomešová

    Oblíbená herečka přišla do Obecního domu v doprovodu svého manžela Romana Tomeše. Dvojnásobná maminka vynesla šaty v odstínu zlatavé na jedno rameno, které podtrhly její sexy siluetu. Vzhledem k tomu, že už díky barvě šatů byla téměř nepřehlédnutelná, zvolila na slavnostní večer pouze decentní šperky.

     

  • 5.

    Aneta Vignerová

    Video
    Video se připravuje ...

    Aneta Vignerová a Petr Kolečko na Českém plese David Turek

    Ples si nenechala ujít ani modelka Aneta Vignerová s manželem Petrem Kolečkem. Modelka oblékla jednoduché čistě bílé pouzdrové šaty s krátkými rukávy, které zdobil výstřih poměrně neobvyklého tvaru. Outfit doplnila decentními šperky a černým psaníčkem.

     

  • 6.

    Tereza Budková

    Naprosto nepřehlédnutelná byla na Českém plese modelka Tereza Budková.  Vynesla totiž fialovou róbu s odhalenými rameny, ve které krásně vynikly všechny její ženské přednosti. Doplnila ji jednoduchým účesem a decentními šperky.

     

  • 7.

    Lilia Khousnoutdinová

    Za zábavou vyrazila i manželka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinová, tentokrát ovšem bez manžela v doprovodu jiného muže, i tak se ale zdá, že si večer skvěle užila. Oblékla černé dlouhé šaty, které doplnila jemnými šperky i líčením.

     

  • 8.

    Galerie

    Jak to slušelo například Heleně Vondráčkové, Ivetě Lutovské a dalším slavným dámám, se podívejte ve fotogalerii...

    Fotogalerie
    124 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Pořadatelé Českého plesu manželé Duškovi David Turek

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

Lomikel: podle tý fotky jsou to všechno krasavice.
Úplný obludárium.

(25. 02. 2024 15:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy