„Poprvé jsem si nechala dát implantáty v 18 letech,“ svěřila se na platformě TikTok influencerka Neyleen Ashleyová, kdysi známá tím, že měla největší prsa v USA. Operace se však nevydařila a ňadra se jí špatně zhojila, takže měla jedno prso výrazně výš než to druhé. I z tohoto důvodu u jednoho zákroku neskončila, hrudník si nechala opravit. A jak tomu tak u podobných plastikových krásek bývá, ne jenom jednou... Prsa si nechala „přifouknout“ hned sedmkrát, což ji stálo v přepočtu asi 381 tisíc korun.

Údajně proto, že v té době chodila s někým, kdo měl být zcela posedlý velkými ňadry. „Ve mně to vyvolalo pocit, že je potřebuji mít co největší, abych si získala jeho pozornost... od této chvíle jsem se už nikdy necítila dost dobrá,“ posteskla si Neyleen, která podle svých vlastních slov byla se svým poprsím, v němž byly implantáty o objemu 650 ccm, původně nadmíru spokojená. Jenže z lásky lidé dělají hlouposti, a tak se na kliniky plastické chirurgie opakovaně vracela.

S takovým objemem hrudníku se ale váže i řada zdravotních komplikací - Neyleen začala trpět velkými bolestmi nejen zad, krku a ramen, ale také silnými migrénami. „Kvůli velikosti implantátů nemůžu běhat ani cvičit,“ stěžovala si sexy blondýnka. A nebyla to jenom ňadra, která si nechala vylepšit. Podstoupila  i takzvaný Brazilian Butt Lift, tedy chirurgické nadzvednutí hýždí, a plastiku nosu, která se podle jejích slov moc nevydařila...

Video
Video se připravuje ...

Sexy Neyleen Ashley šla na Halloween za servírku Hooters. Instagram

„Teď bych se ráda vrátila ke svému původnímu tělu,“ překvapila proto kajícně matka dvou malých dětí, s nimiž žije ve slunečném Miami. Ráda by si implantáty z hrudníku nechala buď zcela odstranit, nahradit menší velikostí... anebo tukovou výplní. „Mnoho lékařů mě ale varovalo, že by šlo o velký zákrok zahrnující odstranění velkého množství tkáně. Výsledkem by byly i znatelné jizvy,“ posteskla si.

Pro krásu tak bude rajcovní plavovláska ještě nějakou dobu trpět, než se rozhodne o jejím dalším osudu, Prozatím alespoň ventiluje svůj příběh prostřednictvím sociálních sítí a doufá, že tím třeba přiměje ostatní „dvakrát přemýšlet“, než i oni udělají takovou chybu. A příběh skutečně rezonuje - Neyleen rychle nasbírala 88 500 zhlédnutí a více než 2 800 lajků od sledujících, kteří oceňují její upřímnost...

Fotogalerie
67 fotografií