Scarlett už má za sebou dvě plastiky prsou, s jejich výsledkem ale není vůbec spokojená. Ňadra se jí stále zdají příliš malá a navíc se jí nelíbí viditelné jizvy kolem bradavek, které jí po nich zůstaly. Aby si splnila svůj sen, nosí prozatím alespoň gigantické protézy. Ráda by ovšem měla svá vysněná prsa i doopravdy. Aktuálně má v hrudníku implantáty o objemu 500 cm3 – a chtěla by 4000 cm3.

Zavítala proto do reality show Botched, kde si vyhlášení experti na plastickou chirurgii Terry Dubrow a Paul Nassif berou na paškál pacienty, jejichž zákroky se příliš nepovedly. „Chtěla bych, aby se podívali na jizvy kolem mých bradavek, a pokud s tím budou moct něco udělat, tak bych šla klidně rovnou do větších,“ prohlásila drobná blondýnka před kamerami. 

Jakmile se vpotácela se svou bizarní protézou do dveří kanceláře, doktorům jen spadla brada. Okamžitě Scarlett informovali, že podle nich její plán není nejlepší nápad. „Co se stane, když přefouknete balonek?“ zeptal se jí Dubrow a Scarlett poslušně odpověděla: „Praskne!“ A právě to by se podle Dubrowa klidně mohlo stát, pokud by si nechala voperovat příliš velké implantáty. 

„Byla by to katastrofa a to je fakt. Máte příliš ztenčenou prsní tkáň a voperováním obrovských implantátů by mohlo dojít k protržení kůže, což by mohlo vést k infekci,“ varoval Scarlett. 

Ta uznala slova lékařů, zkusila ale, jestli by jí neupravili alespoň nevzhledné jizvy. Na to jí však chirurg odvětil, aby raději navštívila medicínského tatéra, který by jí jizvy šikovně zamaskoval. 

Scarlett si nakonec dala říct a rady přijala. „Když se budu chtít pobavit s velkými, prostě si vezmu tu protézu,“ smířila se s nepořízenou. 

Video
Video se připravuje ...

Milovnice silikonů Sonja Lahtinenová a Marianne Adeline Kalliová Instagram

Fotogalerie
16 fotografií