Láska k plastikám a estetickým zákrokům Lely Vémoly jako by snad pro některé byla nepřekonatelným hříchem! Vnadné blondýnce lidé často píšou otřesné zprávy i komentáře o tom, jak nepřirozeně a podle nich špatně prý vypadá. Žádný div, že toho má influencerka a dvojnásobná máma někdy takříkajíc plné brýle. 

„Víte, co mě udivuje? To, že jsme svobodná země a každý můžeme vypadat tak, jak chceme. Když se někomu líbí být celý potetovaný, mít všude piercingy nebo růžové vlasy, tak proč ne? Když se chce někdo vylepšit plastikou, tak proč ne? Ale vy budete pořád dokola někoho soudit. Proč? Když je někdo tlustý, tak ho nesoudíte, protože se to nehodí, ale když někdo podstoupí plastiku, tak se můžete zbláznit,“ rozhořčila se Lela na sociálních sítích. 

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola 

„Vždyť my si můžeme se svým tělem dělat, co chceme. Nikdy nesuďte podle vzhledu. Já jsem byla vychovaná se ke druhým lidem chovat s úctou a respektem, bez ohledu na to, kdo jak vypadá. V životě bych podle toho nesoudila, jaký ten člověk je. Srdce by mi nedalo,“ pokračovala upřímně.

Možná není náhoda, že „vrácení úderu“ přišlo poměrně krátce po veřejném rýpanci na Lelinu adresu ze strany jiné slavné ženy. Herečka a zpěvačka Míša Tomešová se totiž na instagramu svěřila, že mají s Lelou stejné plavky. Každá v nich ale vypadá úplně jinak... 

„Čus Lelo, máme stejný plavky! Akorát já si místo bójek budu muset vzít normálně rukávky, no. Ale zas si je můžu pak pohodlně sundat,“ napsala k vlastní fotce ve stejném koupacím oděvu, v jakém se krátce před tím zvěčnila Lela. „Bójkami“ myslela influencerčiny silikony. Tomešová sice na síti zdůraznila, že je jasné, že se každému líbí něco jiného, v záplavě dalších fórků, rýpanců i nevybíravých urážek už ale manželce MMA zápasníka Vémoly zřejmě ruply nervy. 

Video
Video se připravuje ...

Lela jde na kliniku 

„Nechápu, že ženy, které jsou ‚přirozené‘, tak budou stále útočit na ženy, jako jsem já, které podstoupily plastiku, proč? Já na ně útočím? Že jsi přirozená a měla by sis udělat prsa, protože je nemáš hezká a jsou přirozená a nemáš je rovnoměrná? Nebo, že nemáš ukázkový nos, tak by sis ho měla nechat upravit? Ne, já nebudu nikdy na nikoho útočit. My ženy, které chodíme na plastické operace, tak v životě nesoudíme ženy, které tam nechodí. Nikdy je nepomlouváme, netlačíme a ani neříkáme, že když to máme my, tak by měly i ony. My totiž akceptujeme druhé, a to je to krásné,“ rozpovídala se. 

A pokračovala zdůrazněním jistého paradoxu: „Nechápu ještě jednu věc, když tedy přirozené ženy, které diktují, jaká mám a nemám být, a podívám se na ně, tak vidím, že chodí na nehty, na barvení a prodlužování vlasů, botox a nevím co, tak proč se do mě montuje, když není přirozená? Musím se smát, přijde mi to komické. Proč přirozené ženy, které hrdě bojují za přirozenost, tak chodí na vlasy, na nehty, na výplně, malují se, holí a nevím, co všechno? Pokud jste tak přirozené, tak se o sebe přestaňte starat, ukažte tu svou přirozenou krásu úplně takovou, jaká je. To by bylo zajímavé, že? Ale starat se o druhé, to je zajímavější. Paradox dnešní doby,“ uzavřela Lela. 

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémolová o ženách, které se motají kolem Karlose: Ubožačky, které dostihne karma! Petr Macek

Fotogalerie
88 fotografií