Na bále v Obecním domě Lucie nemocně nevypadala, naopak dokonce se svým manželem tančila a promenádovala se jako pávice. Ale v úterý nastoupila do ústecké Masarykovy nemocnice.

„Ano, chodím každý rok k obvodnímu lékaři, k zubaři, na gyndu, na vyšetření prsou a jednou ročně si nechávám přeměřit zrak. Takovej by mohl být základ u zdravé 42leté ženy. I díky prevenci může nastat situace, že zavčas vyřešíme věci, které by nás v budoucnu mohly ohrozit na životě,“ začala ve svém příspěvku na sociální síti Šlégrová, kterou překvapil příspěvek jedné ženy, která se dočkala neuctivého jednání na pohotovosti.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Lucie Šlégrová: První plastickou operaci těžce prožívala Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Četla jsem to v době, kdy jsem byla několik hodin po operaci a chrochtala si tady blahem, jak neuvěřitelný lidský a zároveň profesionální přístup mám v ústecké Masarykově nemocnici na oddělení gynekologie. A nejen já. Celým patrem, kde jsou samé baby, se line pohoda, milý, vstřícný a lidský přístup!!! Celému personálu včetně přípravářek (klystýr je fakt pecka), sestrám na oddělení nebo operačním sále DĚKUJI za váš optimismus,“ dodala Lucie. 

Jaký zákrok přesně podstoupila, zatím nespecifikovala.

Fotogalerie
52 fotografií