Půvabná Kateřina Sokolová se od dob, co před neuvěřitelnými 17 lety získala korunku královny krásy, nijak zásadně nezměnila. Stále je vysoká, štíhlá, krásná a pyšní se dlouhými, tmavě hnědými kadeřemi. Nyní však udělala odvážný krok a po všech těch letech učinila změnu, která sice není velká, ale přitom je výrazná - a je vidět na první pohled. Nový rok přivítala novým účesem!

„Zdar teplým svetrům! A ofinkám!“ napsala Sokolová na sociální síť a odhalila tak selfíčkem v pořádně teplých svršcích světu, že si nechala zkrátit vlasy. Vlastně „první vlaštovku“ sdílela na sociální síti hned z kadeřnického křesla. To snímek popsala stručně - anglickými slůvky „new me“, tedy „nové já“.

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Sokolová poprvé přiznala: Randím s bohatým ženáčem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Všichni její followeři, a že jich má třeba jenom na instagramu více než 25 tisíc, se shodovali, že tato proměna rozhodně nebyla špatným nápadem. „Sluší! Ofinka i svetr,“ napsala jí například podnikatelka Ilona Mančíková (45), která podle Forbesu patří mezi 180 nejvlivnějších žen v Česku. Svým „lajkem“ ji ocenily také modelky Kateřina Průšová (40) a Renata Langmannová (37).

Posuďte nicméně v naší galerii sami, jak Sokolové, která aktuálně randí s notně movitým (a především ženatým) podnikatelem Martinem Wichterlem (57), nová image prospěla.
Fotogalerie
79 fotografií