Plavovlasá Aneta Krejčíková patří bez přehánění mezi nejvnadnější tuzemské herečky - a to dokonce i poté, co si nechala svá prsa velikosti pět minulý rok chirurgicky remodelovat. Jenže tentokrát nebude řeč o jejím dekoltu. Sympatická herečka totiž zaujala své příznivce něčím docela jiným. „Jezděte opatrně! Včera po cestě domů jsem potkala hodně nehod,“ varovala své příznivce na sociální síti.

Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ale toto poselství nevyslala směrem ke svým followerům přímo ze svého vozu a během řízení. Jenže daleko více nežli vozovce se věnovala usmívání do mobilu, hlasitému zpěvu písně To Be With You od rockové kapely Mr. Big... a divokému tancování. V mnoha momentech za jízdy dokonce nedržela ani jednou rukou volat, což je v provozu dost velkým rizikem. Však si za to také vyslechla kritiku...

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Stále hledám smysl života! Michaela Andělová

„Jako by držet volant celou dobu taky není úplně bezpečný, ne? Hrozí křeč v rukách,“ hájila se neobratně, jakmile jí začaly chodit výstražné zprávy „od mudrlantů“, jak alespoň lidi bazírující na dodržování předpisů nazvala její kamarádka. Přesto jim Aneta dala neochotně za pravdu... „Uznávám, že když píšu 'jezděte opatrně' a dělám si obloučky rukama, tak jsem trochu pokrytecká p*ča,“ uvedla sebekriticky.

Fotogalerie
50 fotografií