„16. 1. 2024. V dnešní slavnostní den, přemýšlím, jak dlouhou, těžkou a krásnou cestu jsi sám ušel. Myslím na naše maminky, tvoje babičky. Nemůžou tady už s námi být, ale byly by šťastné a pyšné! Moc ti gratulujeme,“ vzkázala skrze sociální sítě svému synovi hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herečka Dana Morávková, a to jak za sebe, tak i za svého manžela.

Syn Petr, kterého má se svým mužem Petrem Maláskem, uznávaným hudebníkem, je totiž velice úspěšným studentem. Na jaře loňského roku dokončil studium na anglické univerzitě v Canterbury (přičemž promoci si pak užil přímo ve slavné canterburské katedrále), nyní se může pochlubit dalším magisterským titulem z další britské univerzity – tentokrát Warwick, školy na okraji města Coventry.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková o synovi Petrovi: Pracuje v televizi a má holku! Markéta Reinischová

Přestože Morávková neprozradila, jaký obor její syn vlastně studoval, sdílela z té velké události i tak na instagramu celou řadu fotek – ať už šikovného studenta s promoční čepičkou na hlavě, ze slavnostního předávání diplomů... anebo z toho, jak s Petrem juniorem oba jeho rodiče hrdě pózují. I když nenásleduje jejich stopy ve světě showbyznysu, už teď je jasné, že se v životě rozhodně neztratí.

Je totiž náramně pracovitý. „Jednu práci má v Londýně a druhou tady v Praze, takže pořád pendluje. Tady pracuje jako novinář – a rozhodně jsme mu s manželem cestičku nevyšlapali,“ svěřila se Blesku již před časem Dana, kterou si diváci ve výše zmiňované Ordinaci zamilovali v roli doktorky Zdeny Suché. Podle našich informací je prý Petr zaměstnaný ve veřejnoprávní televizi.
Fotogalerie
58 fotografií