Herečku Lucii Benešovou, vnadnou hvězdu seriálu Slunečná, sleduje na instagramu více než 116 tisíc fanoušků. Slavná plavovláska umí svými příspěvky pobavit a na rozdíl od většiny celebrit na sociálních sítích sdílí místo otravných reklam, tedy přesněji řečeno placených spoluprací, spíše záběry ze svého soukromí, ze zákulisí natáčení... a třeba i záběry, které by se daly označit jako „retro“ - tedy momentky z dob jejího mládí. Ty se těší popularitě asi největší.

Společnou momentku s herečkou Adélou Gondíkovou popsala Benešová slovy „divoženky po třiceti letech“. Na snímku, na němž pózují obě mladé ženy v rajcovních flitrovaných šatičkách (pročež průstřih na hrudníku Gondíkové odhaluje patrně malé tetování na jejích žebrech), se zatraceně hlubokými dekolty, které obnažují Lucčin plný výstřih i Adélinu skromnější hrudní výbavu, a s velice výrazným líčením, jim bylo teprve kolem dvaceti...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová s dcerou: Oblékla se jako z Addamsovy rodiny! Reinischová, Kristl

„Jojo, zažily jsme toho hodně a ještě zažijeme!!! Za třicet let vložíme další fotku, to budete koukat!“ slibovala Lucie, jež se za tuhle kouzelnou fotografii dočkala celé řady poklon. Její fanoušci se shodovali, že jim to teď, s pěti křížky na krku, sluší snad ještě více než v dobách zeleného mládí - i když i tehdy byly nadmíru půvabné. Akorát moderátor Aleš Cibulka (46) trochu zaprovokoval: „Ta vlevo je Eržika od nás z Chodova...“ rýpl si do tehdy snědé Adély.

Fotogalerie
76 fotografií