Pro svůj pobyt u moře zvolila Sandra Pogodová dovolenou v Africe. „Hned před Vánoci jsem odletěla do Egypta, kde jsem týden relaxovala. Po pěti letech jsem se zase potápěla, je to senzační, všem mohu doporučit,“ svěřila se herečka Super.cz s tím, že její cestování tímto nekončí.

Hned z turistického střediska Marsa Alam se vydala na týdenní cestu na Saharu. „Tak první týden na Sahaře je za námi. Netušila jsem, jak je poušť nádherná a rozmanitá. Za mě je to jedno z nejsilnějších a nejkrásnějších míst, která jsem kdy navštívila,“ popisovala Pogodová na instagramu své zážitky z cest.

A z Egypta se pak Sandra hodlá vydat ještě mnohem dál, do exotičtější země. „Vypadá to, že přeletím do Thajska. Mám v hlavě námět na román, takže v průběhu dovolené bych chtěla napsat knihu. Potřebuji na to klid - a ten při svém pracovním kolotoči v Čechách bohužel nemám,“ přiznala serveru Pogodová s tím, že v Divadle Broadway za ni zaskakují kolegyně. Jakmile se ale vrátí, hned ji čekají herecké výjezdy po celé republice.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Pogodová prozradila, jaké nosí spodní prádlo. FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií