„Letos mi moje tělo předvedlo velké turbulence s váhou - a to asi hlavně kvůli nastupující menopauze. Je mi skoro 50 let a tělo se opravdu začalo chovat jinak, než jsem zvyklá,“ posteskla si na sociální síti herečka, kterou si diváci oblíbili třeba v eroticky laděném snímku Post Coitum, v historickém filmu Bathory, v komedii Doktor od jezera hrochů... či třeba v seriálu Helena.

Slavná rusovláska se však s prvními známkami nelítostného času rozhodla vyrazit do boje - v kosmetickém salonu si například nechala vyhladit stehna a zadeček, aby ji netrápila celulitida a ona mohla znovu nastartovat lymfu. „Díky těmhle přístrojům se dá ta hormonální válka ve vašem těle ustát a zvládnout s grácií. Hodlám ještě nějakou dobu běhat po plovárnách ve dvojdílných plavkách a přitom nikoho nevyděsit,“ plánuje si.

Video
Video se připravuje ...

Sandra Pogodová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, jaké nosí spodní prádlo. FTV Prima

Svá slova Sandra Pogodová doprovodila snímky, z nichž se mnohým jejím fanouškům jistě zatajil dech. Zvěčnila se totiž přímo při jedné z procedur - a docela nahá. 

Ležela sice na břiše, a tak nebylo nic vidět, jenom křivky jejího zadečku, ovšem i to celkem stačilo k tomu, aby potěšila několik stovek svých příznivců, co ji na instagramu hned ocenili svými „lajky“. Mezi nimi byli i její kolegové z umělecké branže - třeba herec Jiří Ployhar (47).
Fotogalerie
52 fotografií