Harry Potter vyvedl přítelkyni

Skoro jako nikdy neviděná paní Columbová se prezentovala Erin Darkeová (39), dlouholetá partnerka filmového kouzelníka Harryho Pottera, kterého tak ikonicky ztvárnil Daniel Radcliffe (34). To se ale teď změnilo, Dan na udílení amerických televizních Cen Emmy zcela vzácně vyvedl i svoji milou, o půl hlavy vyšší americkou herečku. Dan a Erin se potkali v roce 2012 při natáčení filmu Zbav se svých miláčků, od loňska mají syna (jméno rovněž dosud tají) a po včerejšku se spekuluje, že by mohli být i manželé! Daniel totiž nijak neopravil moderátorku, když Erin nazvala jeho manželkou!

Statečné vystoupení nemocné Christiny Applegateové

Překvapivě se na předávání cen objevila i Christina Applegateová (52) alias Kelly Bundová ze seriálu Ženatý se závazky. Ta trpí roztroušenou sklerózou, která postupně likviduje její nervový systém. „Cítím se zahanbeně, nemusíte vstávat jen proto, že jsem nemocná,“ vzkázala v slzách kolegům, kteří jí aplaudovali vstoje. „Je to progresivní nemoc, nevím, jak moc se bude zhoršovat. S roztroušenou sklerózou nemáte nikdy dobrý den. Každý stojí za ho*no…“ dodala na vážnější notu.

Těhotná Suki Waterhouseová

Těhotenské bříško v odvážně prostříhané rudé róbě od Valentina ukázala herečka Suki Waterhouseová (32), snoubenka upíra Roberta Pattinsona (37) ze série Stmívání. „Na to, že jsem si je zkoušela před pár měsíci, sedí báječně,“ řekla.

Video
Video se připravuje ...

Bitva o důchody, Schillerová se spacákem. Šokující ceny zeleniny! A smutné loučení herečky Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
55 fotografií