Blíží se Dušičky, což je Svátek zesnulých (spadá na 2. listopadu), ale v Česku se čím dál víc zabydluje i americký zvyk Halloween. 

My tenhle svátek doma nedržíme, ale když mě požádali, abych se na party objevila v masce, tak jsem neváhala. Vybrala jsem si Disney postavu Cruellu. Tu ze mě za hodinu udělala moje úžasná kamarádka a vizážistka Radka. S oblečením mi pomohl stylista, Radka mě nalíčila a černobílou paruku jsme koupili,“ pochlubila se svým halloweenským převlekem Dana Morávková. 

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková jako Cruella na Halloween party: Dojemné vzpomínky na mrtvé rodiče!  Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Dodržujeme Dušičky, protože už nemám rodiče, tak aspoň takhle si je připomínám. Maminky by měly být nesmrtelné. Je to 9 let, co mi navždy odešla, ale denně na ni a tatínka vzpomínám. Odešli mi brzo, zůstala jsem na světě sama, nemám ani sourozence, ale mám milujícího manžela a syna Péťu,“ svěřila se Blesku Morávková, které tatínek zemřel, když jí bylo 15 let. 

Na stejném mejdanu se v převleku objevila také moderátorka Gábina Partyšová (45) nebo modelka Míša Říbalová. Naopak v elegantním obleku se objevil ambasador optiky Marek Taclík (50). Ten se tváří obchodní sítě s brýlemi stal poté, co velmi často chodil do optiky. V jednom kuse totiž ztrácel brýle, nebo si je  rozsedával.

„Za čtyři roky, co se bez brýlí neobejdu, jsem jich ztratil okolo třiceti, ale možná i šedesáti,“ pochlubil se Blesku herec. 

Fotogalerie
49 fotografií