Zhruba dva roky trvala kompletní rekonstrukce jejich domu, detaily interiéru se ladí dodnes. Jak bude vypadat pokojíček malého Luky, měla ale Veronika Arichteva rozmyšlené už dopředu. Některé věci si přivezla ještě ze starého bytu ve Slivenci, kde rodina před nastěhováním žila, spoustu doplňků a kusů nábytku ale pořídila nově.

„Bála jsem se, že až se nastěhujeme, že se v něm bude bát, nový prostředí. Chtěl tam spát sám hned od prvního dne. Uffíček. Taky jsem se bála, že bude tahat hračky do obýváku, jak byl zvyklej na Slivenci. To jsem se bála správně. Chtěli jsme, aby měl pokoj hned vedle centrální místnosti, že až bude starší a bude se zavírat kamkoliv, hlavně ať tam nejsou rodiče, tak aby to bylo aspoň na stejném patře, to se taky povedlo. ,Vypni ten počítač‘ nebudu muset řvát tak nahlas,“ svěřila se herečka, která se pochlubila pokojíčkem pro Luku.

Ze snímků je jasné, že si nepotrpí na barevné doplňky nebo nábytek všemožných barev, ale upřednostňuje útulnost. Jenže za to slízla nejednu kritiku. „Proboha, je vidět, že jste to navrhovala vy, dítě by si tak mdlý pokoj nikdy nevybralo. Jak před 60 lety,“ nechala se slyšet jistá žena, které se Lukův pokoj očividně nezamlouvá. „Jako dítě jsem milovala barvy a miluji je stále, na dětský pokoj mi to přijde moc usedlé, dospělácké. Ale tím to nekritizuji, jen přemýšlím nahlas,“ podpořila ji další.

Herečka si z toho nicméně nic nedělá, dál se drží svého vkusu a stylu a přiznává, že ty křiklavě barevné plastové hračky jsou schované ve skříni.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka? Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií