Těhotenství Gábiny prasklo loni na karlovarském festivalu, kde se jí pod šaty rýsovalo bříško. Pohlaví miminka ovšem manželé tajili do poslední chvíle.

Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A doteď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,“ popsal Bouček a oznámil tím narození dcery Beaty, která přišla na svět 31. 12. 2023 ve 4:16 ráno ve Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček popsal porod dcery! A omluva personálu z nemocnice. Reinischová, Kristl

Byl jsem tam opět z mého pohledu jako zbytečná součást. Tam ten chlap pochopí, že v tomhle světě nemá vůbec žádnou roli. Snažil jsem se maximálně pomáhat, zažil jsem ty první vteřiny, pláč... Jelikož se dcera narodila na silvestra, tak jsem slavil tam. S mou ženou jsme příchod nového roku oslavili sami v nemocničním pokoji,“ pochlubil se Blesku Libor.

Dvouletý syn Albert tak dostal sestřičku a podle moderátora je nyní jejich rodina kompletní. Fotografii Beatky ještě nezveřejnili, ale Boučková se aspoň pochlubila videem, na kterém miminko spinká.

Fotogalerie
50 fotografií