To, že je Gabriela v jiném stavu, prasklo loni na karlovarském festivalu. O těhotenství své ženy Libor mlžil, ale pak zveřejnili fotku s bříškem. 

Pohlaví miminka tajili až do porodu holčičky, stejně tak její jméno. „Při výběru jména jsem hlasoval pro Beatu, aby měla iniciály BB, čím jsem jako otec eliminoval změnu příjmení, že by si třeba vzala Nováka. Jsem liberální otec, ale majetnický v tom, jak to cítím. Zvažovali jsme jména od A, jako má Albert, ale nakonec B zvítězilo, pak bude C a D,“ prozradil Blesku Bouček, který nechyběl u příchodu dcery na svět. 

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček - dcera Reinischová, Kristl

„Byl jsem tam opět z mého pohledu jako zbytečná součást. Tam ten chlap pochopí, že v tomhle světě nemá vůbec žádnou roli. Snažil jsem se maximálně pomáhat, zažil jsem ty první vteřiny, pláč... Jelikož se dcera narodila na Silvestra, tak jsem slavil tam. S mou ženou jsme příchod Nového roku oslavili sami v nemocničním pokoji. Omlouvám se personálu vinohradské nemocnice, že jsem byl tak nekompromisní, ale nesl jsem chlebíčky, tak mě tam nechali. Bylo to zvláštní, kolem mě bouchaly petardy, vedle sebe jsem měl manželku a o kousek dál dceru. Ani nevím, co dělal Albert, asi slavil s klukama,“ tvrdí se smíchem moderátor.

Kvůli rozrůstající se rodině se Libor rozhodl omezit práci, aby s nimi byl co nejvíc. „Myslel jsem si, že se nikdy stěhovat nebudeme, ale teď mám pocit, že se nevejdeme, tak se uvidí,“ dodal dvojnásobný táta.

Fotogalerie
42 fotografií