Cestování s malými dětmi je občas pořádnou komplikací. A teď nemáme na mysli v letadle, kde se všichni cestující vždy zhrozí, jakmile vidí nastupovat někoho s batoletem v náručí. Občas se stane, že naše ratolesti vypadají docela zdravě a v další vteřině je skolí nemoc. A přesně to se stalo zpěvačce skupiny Čechomor a člence zábavného tria 3v1 Martině Pártlové a jejímu partnerovi Josefu Vařekovi (30).

„Jsem vám chtěla říct, že dovču si zatím moc neužíváme… Stellinka si něco přivezla sebou z ČR a nakonec jsme skončili v nemocnici,“ svěřila se na instagramu a sdílela i sérii momentek přímo ze špitálu. Malá Stella (2) je na nich zachycená například s kapačkou v ruce, kterak sleduje televizi, případně jak s tatínkem, zpěvákem pop-punkové skupiny Koblížci, kouká na pohádky na tabletu.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

„Už jsme tu druhou noc a pořád všichni spíme. Naštěstí už je lepší a zejtra nás snad pustí…“ přála by si Pártlová. „Pokud se vám něco takovýho stane na Sabě, tak nemusíte mít strach. Nemocnice je tu fajná a je asi 5 minut od bydlení. Pokoje mají každopádně lepší jak u nás, Stella si může vybrat ze tří chodů, personál je anglicky mluvící a milej,“ popisovala barvitě tamní poměry.

A zmínila největší výhodu, kterou jako milující matka rozhodně ocenila: „Nikdo se nediví, že tu chceme zůstat se svým dítětem,“ zdůraznila Martina, pro kterou taková zkušenost byla – alespoň podle hashtagů – jejím poprvé. „Držte se, my deset dní čtyřicítky, bylo to peklo,“ soucítila s ní moderátorka Martina Gavriely (45), maminka pětiletého Leea, která zřejmě zažila nedávno něco dost podobného...
Fotogalerie
49 fotografií