Jak jsme informovali, pražské bistro Marthy's Kitchen se před pár dny postaralo o nemalý rozruch se svými pravidly pro návštěvníky s dětmi. „Pokud se u nás chcete najíst s dítětem, měli byste být schopni odhadnout, zda umíte dítě dostatečně ukáznit a přizpůsobit našim pravidlům. Nepřejeme si, aby vaše dítě rušilo svým křikem, pláčem nebo pobíháním ostatní hosty,“ stojí v nich například.

Zveřejnění vyvolalo velkou vlnu ohlasů – někteří s pravidly souzní, další kritizují, jiní je považují za zbytečné. „Ať vstup dětem radši zakážou úplně, tohle je směšné,“ rezonuje na sítích. Kauza neunikla ani slavné trojnásobné mámě Aně Geislerové (46). Ta se, jak už u ní bývá zvykem, se svým názorem netajila a rozhodla se veřejně vyjádřit. 

Video
Video se připravuje ...

Filmová Prezidetka Aňa Geislerová: Proč na premiéru nepřišel Vetchý? Markéta Reinischová

»Děti patří všude, kam patří dospělí!«

„Děti jsou lidi. Menší, ale vyrostou. Malí lidi se musí i respektovat, ale i vychovávat, aby pak uměli respektovat i vychovávat. Rovnováha, to je klíč,“ napsala ve středu na svém instagramu. Jako bývalá majitelka cukrárny prý sama dobře zná obě strany problému. „Děti patří všude tam, kam můžou i bývalé děti, tedy dospělí,“ je přesvědčená. 

Na důkaz zveřejnila snímek, na kterém je obklopená svými dětmi u stolečku ve vinárně. „Miluju tuhle fotku. Jsem na ní v práci, čili na natáčení, Maxovi jsou 3 měsíce, jsme ve vinárně Bokovka s třemi dětmi a kojím. Upozorňuju, že před sebou mám červený víno, ale to není vidět. Tak odvahu všem! Rodičům, dětem, kavárnám i vinárnám, lidem i malinkým lidem a hlavně mír,“ vzkázala všem.

Podpora slavných přátel

Její slova v komentářích podpořili například modelka Nikol Leitgeb (za svobodna Štíbrová, 36), designér Maxim Velčovský (46), herečka Erika Stárková (38), zpěvačka Martina Pártlová(43) nebo herečka Tereza Ramba Voříšková (33). 

Rozdováděné flirtování

Geislerová si pak do stories ještě pověsila několik obrázků z návštěvy restaurace s celou rodinou, během níž se její tehdy ještě maličká dcera Stella údajně zamilovala do číšníka a ztropila „rozjívenou“ scénu. Jak se zdá, všichni to tenkrát naštěstí přežili ve zdraví.

Fotogalerie
124 fotografií