Zpěvačka si před časem splnila jeden ze svých snů. Pořídila si „ruinu“, ze které chce vybudovat krásnou chalupu, kde se budou tvořit pěkné životní momenty a vzpomínky.

„Bohužel, když jsem chalupu pořizovala, byla situace ještě trošku jiná. A tak si myslím, že to bude trvat trošku déle, než jsem si představovala, doufám, že to bude do Stelliných osmnáctých narozenin,“ řekla s úsměvem. Vysněná chalupa se sice bude proměňovat pomalu, ale zpěvačka má už jasnou představu, jak by měl interiér vypadat.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

„Já už jsem určitou představu, jak by to mělo vypadat, měla. Čerpala jsem všude možně, ale k dokonalosti to dotáhla až firma Tempus Design, která celý interiér i řešení dispozic navrhla,“ dodalaMartina, která od firmy dostala nečekaný dárek.

„Dostala sem první vánoční dárek. Představuju vám Pepinu a Pipinu Partlovic. Moc děkuju za výbornej dárek. By mě zajímalo, koho to napadlo. Pořádně mi ty holky hlídej, jak dostavíme chalupu, beru si je zpátky,“ pochlubila se Pártlová.

Zpěvačka nebude první, kdo doma má slepice. Chov slepiček mají i muzikanti David Kraus, Tomáš Klus a nově Vašek Noid Bárta.

Fotogalerie
47 fotografií