Zatímco Ornella bojuje o přežití v Dominikánské republice, její rodina jí tady v Česku poctivě drží palce. Ne ovšem celá rodina – Ornellina maminka Monika Binias (61) dala jasně najevo, že ji dceřina účast ve slavném pořadu vůbec nezajímá. 

„Já bych do téhle soutěže nešla. Mám plno známých, co říkají, že to sledují, ale já se na to určitě dívat nebudu. Vůbec takovéto reality show nesleduji, oni tam dají vždycky spoustu k*rev a id*otů, takže mě to nezajímá. Ani ten Big Brother nesleduji. Dříve mne bavili Vyvolení, to bylo fajn, protože tam byli normální lidé. Teď tam jsou jen divné existence, póvl a exoti. Hrozně mě tu nudí. Potácejí se tam v písku a bordelu, vůbec mě to nezajímá,“ nešetřila „Mama Štika“ silnými slovy ve vyjádření pro Expres.cz

Štika už žhaví ovládání

Naopak Ornellin tatínek, podnikatel Michal Štika, už pomalu žhaví televizní ovladač. „Jasně že se budu koukat! Je to super, jakou má odvahu. Řekl jsem jí, ať si to v hlavě nastaví na vítězství, tak uvidíme. Strach si nehodlám připouštět, ale samozřejmě na ni myslím,“ svěřil se hrdý táta, který dceři už teď moc fandí. 

Jeho starší dcera podle něj navíc rozhodně není zcela bez šance na výhru. „Orny je všestranný sportovec. Lyže, plavání a teď hlavně koně. Tipovat ale nebudu, samozřejmě je tam mnoho lidí s daleko lepší kondicí. Bude záležet na mnoha okolnostech. Bude to také těžké na psychiku,“ vypočítal její silné stránky i možná úskalí. 

Velký problém vidí Štika hlavně ve velmi omezeném přísunu jídla. „Celá naše rodina miluje jídlo. To pro ni bude ultra těžké. Já bych to také nedal,“ přiznal táta Ornelly a Charlotte (27). 

Kokta ženě nevěří

Úplně stejně navíc situaci vidí i Ornellin manžel, zchudlý milionář Pepa Kokta, který se teď sám stará o tři společné děti manželů, dále také o byznys, psa i koně. Svou ženu sice miluje, vítězka z ní ale podle něj spíš nebude.

„Pochybuju. Nemůže být bez jídla a to ji zlomí,“ napsal do diskuze o šancích své ženy pod příspěvkem na instagramu. „Hlad ji dožene,“ zopakoval jinde. A že své ženě moc důvěry nedává, nakonec dokázal i dalším komentářem... „Hlavně aby přežila,“ dal tomu sedminásobný otec korunu. 

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Uražená Ornella! Postavil se proti ní i vlastní otec! FTV Prima

Fotogalerie
59 fotografií