Bývalý manžel »mama Štiky« a hvězdy pořadu Tchyně Moniky Binias (51, dříve Štikové) a otec Ornelly a Charlotte (27) Michal Štika jen tak tak unikl hrobníkovi z lopaty!

„Byl to hustý zážitek. Bylo to asi dva dny před Silvestrem. Vůbec nevyhledávám doktory, spíš se kontaktu s nimi vyhýbám. Jsem v tom strašnej, snažím se všechno překonat sám. Ale Pepa (zeť Josef Kokta – pozn. red.) mě nahnal do nemocnice s tím, že tohle už není žádná sranda, že tady může jít o zdraví,“ popsal podnikatel pro eXtra.cz.

A Kokta (66) dobře udělal! Štikovy potíže totiž byly opravdu vážné. „Bolela mě noha, pořádně jsem nemohl dýchat. I obyčejné zavázání tkaničky u bot pro mě bylo něco nepředstavitelného. Byl jsem zpocený a vyřízený, jako bych složil fůru uhlí. Tak jsem zajel na pohotovost do Ústřední vojenské nemocnice v Praze, kde mi zjistili, že mám plicní embolii,“ svěřil se. 

Plicní embolie je život ohrožující onemocnění, se kterým není radno si zahrávat. U dvojnásobného otce ovšem převládl strach z doktorů a z nemocnice raději utekl! „Samozřejmě si mě tam chtěli nechat, ale odmítl jsem tam zůstat. Chtěli mě dát na JIP, když jsem kolem ale viděl lidi v plenách, dal bych to jedině v případě, kdybych mohl mít svůj vlastní pokoj. A to prý nešlo. Nakonec jsem dostal prášky a léčil jsem se doma sám,“ přiznal Štika, se kterým to naštěstí pro tentokrát dopadlo ještě dobře. 

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
29 fotografií