Nová řada odstartuje na platformě Voyo 27. února ( a na Nově o týden později) a soutěžící mají strávit na ostrově přes 70 dní. Do Dominikánské republiky již odletěli tento týden a jména, která má Blesk k dispozici, se odmlčely na sociální síti. 

Zřejmě nejstarším účastníkem bude herec Jiří Langmajer (57)! Na druhou stranu je ve skvělé fyzické kondici, kterou zoceluje na výšlapech po horách, ale též v posilovně. K dobru mu jistě bude natáčení filmu Ostrov v Thajsku, kde si na trosečníka zahrál. 

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! Markéta Reinischová

Pro Langoše to bude první účast v reality show stejně jako pro Ivanu Jirešovou (46). Herečka před několika týdny Blesku naznačovala, že jí čeká velký projekt, o kterém nemůže mluvit. Teď je jasné, že měla na mysli právě Survivora. Její dcera Sofie (19) je už dospělá, takže mohla s klidem odletět do Karibiku. Ale na romantický pobyt v exotickém ráji může zapomenout, Nova slibuje ještě drsnější boj o přežití na pustém ostrově.

K slavným umělcům se přidá i hvězdička Ornella Koktová (30). Ta si v poslední době televizní show oblíbila, byla v Prostřenu i Výměně manželek. Zřejmě to s manželem Josefem Koktou (66) dobře zvážili, protože starost o tři děti bude na něm. Nejstarší Quentin chodí už do školy, ale Sven a Lilianne ještě nechodí ani do školky. Pro Pepu to bude v Česku stejně velká zátěž, jako pro jeho ženu v Dominikáně.

Zatím nemůžeme žádná jména potvrdit,“ vzkázala TV Nova, která ovšem jména ani nevyvrátila. 

Vítěz soutěže si kromě nezapomenutelných zážitků a zvýšeného zájmu na sociální síti odnese 2 500 000 Kč a titul Survivor Česko & Slovensko 2024.

Fotogalerie
73 fotografií