Své „ano“ si partneři řeknou v červenci 2024, tedy přesně rok po narození syna Rafaela, a zařízené jsou už i všechny detaily. „Termín máme teď v červenci, šaty mám vybrané, to nejdůležitější máme. Ještě oddávající a bude to všechno,“ prozradila Angie Super.cz

Rodiče půlročního Rafaela, kteří spolu vystupovali i ve Výměně manželek, zvolili vesnickou romantiku. Bude to na statku Vitice, líbil se mi ten nápad statku, velká prostorná budova,“ svěřila se nevěsta. 

Kamarád ze Survivora 

Důležitou roli na veselce sehraje Pepův někdejší konkurent z reality show Survivor Česko & Slovensko

Angie zatím pořád musí nosit kompresní podprsenku.
Autor: Instagram
 kde proti sobě bojovali o přežití a výhru 2,5 milionu korun.

Moderátor má být Švanci a bude to super party,“ dodala Angie. Švanci, tedy bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara (46), se o zábavu určitě postará. Se svou zábavní show JÁ SU JÁ loni objel celou republiku. 

I když se ve výsledku jedná o příjemné starosti, i tak si plánování svatby na mladé mamince začíná vybírat svou daň. „Je toho hodně, řeším, koho pozvat, koho nepozvat, jaký dort,“ prozradila Angie a naznačila, že je organizace celé akce hlavně na ní. 

Velká svatba s novináři

Zároveň se snoubenci nikdy netajili tím, že o žádný komorní obřad jen v úzkém kruhu nejbližších v jejich případě rozhodně nepůjde... „Chceme velkou svatbu, klidně, ať přijdou novináři. Protože děláme to, co děláme, nevidíme důvod, proč bychom to měli držet v tajnosti, aby to náhodou někdo nevyfotil,“ svěřil se influencer Kůrka už v dubnu pro eXtra.cz

Video
Video se připravuje ...

Angie Mangombe o půlročním synovi: Pořád se necítím jako máma! Čekám, kdy to přijde. Kisa Císařová, Daniel Kristl

Fotogalerie
128 fotografií