Není se tak čemu divit, že někdejší misska ještě měsíc poté zářila podobně jako světelné instalace a atrakce zimního pohádkového světa, do kterého Klára Medková dorazila se syny Radkem (14) a Davidem (12). „Cítím se perfektně. A ta oslava byla tak nádherná, že bych chtěla víc takových dnů. Kamarádky mi to udělaly tak krásné, strašně ráda na to vzpomínám. Ještě jsem ani nestačila probrat všechny fotky a úplně to vstřebat. Pak byly Vánoce, bylo to rychlé, hrozně to uteklo. Klidně bych měla oslavu znovu,“ rozplývala se před mikrofonem Blesku očividně nadšená Klára Medková.

Pro oslavenkyni, která přišla na svět 9. prosince 1983 zorganizovaly speciální večer kamarádky. Měly k tomu ovšem mimořádně příjemné výchozí podmínky. „Holky dostaly seznam hostů, a jak bude vypadat večer, měly v režii ony. Manžel dal neomezený rozpočet, řekl: ‚Holky, postarejte se manželce o krásnou oslavu.´ A musím říct, že to všichni splnili do puntíku,“ pochválila všechny zúčastněné při vzpomínce na nezapomenutelný večer první vicemiss soutěže Miss České republiky z roku 2003. Že se Radek Kováč plácl přes kapsu, je jasné i z postů na Klářiných sociálních sítích.

Přestože částku zná, kolik tohle velkorysé gesto někdejšího fotbalového reprezentanta stálo, jeho půvabná manželka prozradit nechtěla. Místo toho si s oběma syny užila sice mrazivý, ale pohádkovými postavami a nejrůznějšími atrakcemi zpestřený večer v zábavním parku Winter Wonderland.

„Chtěla jsem je sem vzít dřív, ale přes Vánoce nebyl vůbec čas. Sama jsem překvapená, jak se jim tu líbí. I mně se tu strašně líbí. Tolik světýlek, figurek a výpravy jsem dlouho neviděla,“ prozradila modelka a odnedávna také fitness trenérka, která je velmi ráda, že s ní její pubertální synové stále rádi tráví čas.

S kočárkem mezi světelné atrakce dorazila i Angie Mangombe (27). Po delší době tak ukázala, že tráví společné chvíle se synem Rafaelem (6 měsíců). Od chlapečkova příchodu na svět totiž influencerka, které nejsou cizí nejrůznější kontroverze, nejednou čelila kritice, že se synovi nevěnuje, jak by měla, a často ho odkládá a nechává hlídat.

Nutno říct, že tuhle debatu Angie rozproudila vlastními příspěvky na sociálních sítích, a to když ani ne tři týdny po porodu s partnerem a otcem malého Rafiho Josefem Kůrkou (32) vyrazili na víkendový wellness a miminko nechali doma. „Myslím si, že by to ty ženy asi chtěly mít podobně jako já. Nemají ale tu možnost a hlídání,“ svěřila svůj pohled na věc Blesku Angie Mangombe, která dodala, že si v životě vždy všechno dělala po svém a jinak.

Fotogalerie
49 fotografií